HTML

Rocker ruházat / póló rendelés

Az életérzés, amit rockerként, motorosként, kicsit a társadalom perifériáján megélsz, külsődben is kifejezésre jut, de bizony nem egyszerű mindenkinek megtalálnia a számára ideális mintával ellátott rocker pólót, vagy egy kisebb ajándékot, személyre szólóan. Ebben nyújt blogom és webáruházam segítséget.

" A ruhám bőr és nem ballon...."

RockAnyu 2013.06.01. 20:40

borkotes_1370110075.jpg_404x480

Első hallásra arra hogy "rocker" ( vagy akár : " motoros" , " metalos" ) mindenkinek az elvetemült szóval jellemezhető külső megjelenés és kritikán aluli viselkedés jut eszébe....

Pedig rockernek, motorosnak, metalosnak lenni egyáltalán nem ezt jelenti.

Akit ( hogy úgy mondjam ) "elkap a gépszíj",  igazán lelkéből fakadó életérzés birtokába jut, és ehhez képest szinte teljesen mindegy, hogy rózsaszín pillangós felsőben van-e vagy valami megszokott, tradicionálisan vagányabb "illőbb" szerelésben.... bár valljuk be...azért megmosolyognánk egy kigyúrt, televarrt "állatot" rózsaszín felsőben egy vason, mondjuk AC/DC -t hallgatva...

De nézzük csak mik azok a külső jegyek melyeket általában "várunk":

hosszú haj a férfiaknak is

bőr-, farmer ruha

fekete póló, ruha, vadabb minták

tornacipő, bakancs, westerncsizma

fém - és bőr kiegészítők / karkötő, oldallánc /

szegecsek

Ifjú korunkban valamivel vadabban, túlzottabban halmozva ezeket...de aztán aki valóban rocker, motoros, metalos...nem növi ki az életérzést sem lelkében sem külsőségeiben...legfeljebb a populárisabb, közösségibb zúzósabb zene helyett a minőségibb rock felé fordul és öltözete némileg konszolidálódik, vagy még inkább használnám azt a kifejezést, hogy letisztul... egyénisége kibontakozásával valami sajátos stílussá válik mindenki hétköznapjaiban.

A póló mára a legáltalánosabb ruhadarab lett ruhatárunkban 0-99 korig.

Blogomban kissé felgöngyölítem történetét és webáruházam rocker-, motoros pólói kapcsán elmélkedem kissé az öltözködési szokásainkról humorral, zenével, hétköznapjaink aktualitásaival, sztorikkal  fűszerezve.

Köszönöm, hogy benézel hozzám újra és újra.

A rock istenei adjanak jó egészséget, széles utakat és sok jó zenét!

 

                             

Címkék: stílus életérzés rocker egyéniség rocker öltözet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerpolo-rockpont.blog.hu/api/trackback/id/tr355339388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása